Dettaglio tour
Please note: depending on the season, it will be possible to watch the olive and grape harvest and the processing of oil in the oil mill and wine in the wine cellar.
Nota bene: per ragioni organizzative, il programma potrebbe subire delle variazioni nell’ordine delle visite e delle attività, ma non sarà modificato nella sostanza.
Il pacchetto è confermabile al raggiungimento del numero minimo di 2 partecipanti.
- un pernottamento con prima colazione in hotel 3/4 stelle (in base alla categoria prescelta)
- una cena in hotel o ristorante tipico il 1° giorno (menu tre portate bevande escluse)
- pranzo in fattoria il 2° giorno (quattro portate bevande escluse)
- trekking urbano a Ferentillo con guida- visita e degustazione in frantoio
- ingresso alla Cascata delle Marmore
- percorso in trekking-bike con guida (incluso noleggio bici e casco)
- visita di una cantina e degustazione di vini
- trasferimenti
- pasti, eccetto quelli inclusi nella voce “la quota include”
- ingressi, eccetto quelli inclusi
- bevande ai pasti
- accompagnatore o guida, eccetto dove indicato
- tassa di soggiorno
- quanto non specificato alla voce “la quota include”
A full immersion in Umbrian flavours where oil and wine are the main protagonists always present on local tables. Oil mills, olive groves, vineyards and wine cellars will be reached by bicycle or on foot, to discover the landscapes of the rolling Umbrian hills at the right time, without hurrying, so that you can enjoy a multisensory experience suitable for everyone. In two days you will taste excellent wines, local olive oil and a special oil flavoured with melangola, a typical fruit of southern Umbria and in particular of the Valnerina. Oil and wine are just two of the typical Umbrian products, but during the tastings and meals in the restaurant or on the farm, there will be no shortage of opportunities to sample the salumi, cheeses and the excellent and delicious truffle.
What do you want to ask me?